"Gastronomia: unitate si diversitate in lumea latina"

- Programul Socrates - Comenius, proiect scolar


 Galerie foto



Coordonator de proiect:
Mirela Vintila
Obiective:
realizarea unor retete traditionale specifice tarilor participante; aprofundarea cunostintelor in domeniul limbilor straine; dobandirea de noi cunostinte in domeniul gastronomiei; realizarea unui schimb de corespondenta intre elevii tarilor participante.

Partener:
Liceo "Stenio" - Termini Imerese - Italia
                 L.P. "Les Franchises" - Langres, Franta
Perioada de desfasurare:
2003 - 2004
Loc de desfasurare:
Termini Imerese - Italia; Langres - Franta; Iasi - Romania.
Elevi participanti:
Jaleanu Cezar, Gavrilut Ioana
Echipa de proiect:
dir. Dates Teodor, prof. Turcanasu Mihaela, m.i. Eugenia Tibulca, m.i. Gica Bratan, m.i. Maria Chimeri, prof. Mona Apetrei, m.i. Avarvarei Georgeta.
Produs final:
carte de bucate in limbile engleza, franceza, italiana si romana; CD cu plante aromate traditionale; CD cu retete traditionale.